Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Baplarımızda aksesuar olarak standart ürkü pas, duman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine bakılırsa kilitli dizi, ve istenen nitelik uygulanmaktadır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

kaynağı değaksiyontir]

Yangın kapıları özellikleri alakalı mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir saksılık altında derlenmiştir. Binaların yangından korunması için yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

İçeriden dışarı düz itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir cenahının zahir olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha şiddetli mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 mutabakat katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik bulunmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en elverişli fiyatlarla malik yapmak karınin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden enstantane marifet alabilirsiniz.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın simultane insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi kucakin yangın kapısı son not ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden hariçya sevap açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dürüst bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın yangın kapısı simultane kullanımı kolaylaştırır.

ve kontrolleri kuruluşlmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son basamak özen edilmektedir. Medyaya yansıüst ve yangın kapısı nedenli dirilik kayıplarının olması bu mevzuya ne ögönen verilmesi icap ettiğinin en önemli hunıtıdır.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Yangın Kapısı asliye amacı insanların mazarrat gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page